Priseffektiva conceptfordon


Våra Concept-fordon är ett priseffektivt alternativ som vi bygger frekvent och som vi anpassar så att de ska passa de flesta av våra kunder.

Concept 2 Färdig Slambil med spoltillsats

Interconsult bygger frekvent färdiga Typ 2 Slambilar med spoltillsats. Vi specificerar och beställer ett chassie ifrån en återförsäljare. På detta chassie så utrustar vi den så som de flesta typ 2 bilar ser ut med 14 m3 slam i ett fack och 3 m3 toppvatten. Bilen går givetvis att anpassa i viss mån vid beställning men det stora jobbet är klart, och det gör att kunden får en priseffektiv lösning och snabb leverans. För mer info se produktinfo samt teknisk specifikation. Eller kontaka Interconsult.

Denna bilen har en Jurop PR 200 Kompressor

ECO-Styrning ™

Alla våra bilar har Eco-styrning. Läs mer om Eco-Styrning

2ST NYA CONCEPT-BILAR  PLANERADE FÖR LEVERANS 2023, BYGGSTART V13, LEV. CA. 23 SAMT BYGGSTART V19, LEV CA. 33, DESSA TVÅ BILAR BYGGS PÅ VOLVO CHASSIE.

Hör av er vid intresse och för mer info.

Kontakta oss för offert här

Ett priseffektivt alternativ som vi anpassar så att de passar de flesta av våra kunder.

Concept-Kärra TS1-20CR ADR

Interconsult bygger färdiga 3-axliga släpkärror för 20 m³ slam i ett fack. Kärran är utrustad med bla: 1 st verktygsskåp, 1 st slanglåda vänster sida, slangparkering för toppluftslangen, 1 St Fort-vale 500 mm manlucka, 2 St skvalpskott mm. Släpet går givetvis att anpassa i viss mån vid beställning men det stora jobbet är klart, och det gör att kunden får en priseffektiv lösning och snabb leverans. För mer info se produktinfo samt teknisk specifikation. Eller kontaka Interconsult. Du kan läsa mer om våra släp under kategori Miljö- Släp

(Utrustningen på exempelbilder kan skilja mot grundspecifikationen)

Tjänstevikt: Ca 6 100kg +/- 5% enl. DIN70020.

Totalvikt: 24 Ton. 

NY KÄRRA,  FÄRDIG FÖR LACKERING.

Kontakta oss för info om nästa Concept-kärra.   

Kontakta oss för offert här