Nyhetspubliceringar


Vår 100ade leverans uppmärksammas av tidningar vilket vi givetvis tycker är mycket kul. Både lastbilstidningen Proffs och Hallands Affärer. InterConsult fortsätter att utvecklas och vi står inför en väldigt spännande framtid…

Proffs; https://www.tidningenproffs.se/nyhet/2020/11/interconsult-sverige-ab-levererar-fordon-nr-100/

För er som har tillgång till HN kan läsa här  https://www.hn.se/hallands-aff%C3%A4rer/succ%C3%A9-f%C3%B6r-nystartade-interconsult-1.28124022

 • Trevlig Sommar Önskar Interconsult

  Nu är ytterligare ett Interconsult år historia och Vi vill passa på att tacka Er kunder och leverantörer för att Ni väljer att vara med oss på vår resa. Vi ser fram emot att komma tillbaka efter semestern då vi kommer att flytta in i våra nya kontor, matsal och gemensamhetsutrymmen. Ni är varmt välkomna att komma in på en kaffe när vi är inflyttade.  

 • Nyhetspubliceringar

  Vår 100ade leverans uppmärksammas av tidningar vilket vi givetvis tycker är mycket kul. Både lastbilstidningen Proffs och Hallands Affärer.

 • Samarbetsavtal klart med Malte Månson Verkstäder

  Det nya samarbetet innebär i korta drag att utvalda verkstäder hos Malte Månsson erhåller utbildning på InterConsults påbyggnader samt löpande support och därmed blir auktoriserade att utföra nödvändiga reparationer.

 • Vi är på plats i Norge för Transportmässan

  InterConsult kommer att finnas på plats på Transportmässan i Gardemoen, Norge 2-4 Septembe