Miljö – Släpfordon

Här finner du mer information om våra släpfordon.

Slamsläpvagn 3 eller 4 axlar

Slamsläpvagnarna byggs med fribärande tankar för att få så hög nyttolast som möjligt. Antalet fack och volym anpassar vi efter kundens behov.
3 & 4-axlig släpvagn med slamvolym mellan 24-32m3. Tankmaterial i Rostfritt eller i syrafast tryckkärlsstål. Kunden kan givetvis anpassa vagnen efter egna önskemål, med skåp, manluckor, antal fack och mycket mer. Tillsammans med kunden och våra konstruktörer gör vi vad vi kan för att få en så optimal vagn som möjligt för ändamålet.

 

Kontakta InterConsult

Mer information

Lastbilssläp med tank

Slamsläpkärra 2 eller 3 axlar

Slamsläpkärrorna byggs med fribärande tankar för att få så hög nyttolast som möjligt. Antalet fack och volym anpassar vi efter kundens behov.
2 eller 3-axlig släpkärra med slamvolym mellan 15-20m3. Tankmaterial i Rostfritt eller i syrafast tryckkärlsstål. Kunden kan givetvis anpassa vagnen efter egna önskemål, med skåp, manluckor, antal fack och mycket mer. Tillsammans med kunden och våra konstruktörer gör vi vad vi kan för att få en så optimal vagn som möjligt för ändamålet.

 

Kontakta InterConsult

Mer information

Lastbilssläp med tank

Slamsläpvagn med tipp

Tippande slamsläpvagnar byggs med tippram av höghållfasthetsstål för att kombinera styrka och få så hög nyttolast som möjligt.
Tippsläpvagnen är 3-axliga och med en slamvolym på 22 m3 i ett fack. Tankmaterial i Rostfritt eller i syrafast tryckkärlsstål. Kunden kan givetvis anpassa släpet efter egna önskemål, med skåp och  manluckor mm. Tillsammans med kunden och våra konstruktörer gör vi vad vi kan för att få en så optimal lösning som möjligt för ändamålet.

 

Kontakta InterConsult

Mer information

Lastbilssläp med tank

Slamsläpkärra med tipp

Tippande slamsläpkärra byggs med tippram av höghållfasthetsstål för att kombinera styrka och få så hög nyttolast som möjligt.
Tippsläpkärrorna är 3-axliga och med en slamvolym på 18 m3 i ett fack. Tankmaterial i Rostfritt eller i syrafast tryckkärlsstål. Kunden kan givetvis anpassa släpet efter egna önskemål, med skåp och  manluckor mm. Tillsammans med kunden och våra konstruktörer gör vi vad vi kan för att få en så optimal lösning som möjligt för ändamålet.

 

Kontakta InterConsult

Mer information

Lastbilssläp med tank