banner

InterConsult Sverige AB

2017-10-02

Ett drygt år har nu passerat sedan nystarten av InterConsult och allt har gått enligt plan eller rättare sagt bättre än vad vi hade kunnat förutse. Vi har levererat ett tjugotal nya fordon och överflyttningar till den svenska och norska marknaden. De flesta leveranserna finns med på hemsidan under fliken levererade fordon.

Vi lämnar ett fantastiskt första år bakom oss och blickar framåt mot en fortsatt mycket ljus framtid och ser fram emot att leverera ditt nya slamfordon.

Vårt fokus är numera att i egen verkstad bygga slamfordon samt ombesörja service, reparationer, återkommande besiktningar och reservdelsförsäljning.  Utöver detta så har vi ingått ett samarbetsavtal med O.ME.P.S och vi är återförsäljare av deras produkter i Sverige. Med andra ord kan vi hjälpa dig om du behöver ett nytt bulkfordon.

Vår hemsida har fram tills nu varit eftersatt då det helt enkelt inte har funnits tid till att hålla den uppdaterad men från och med nu skall vi arbeta aktivt med att få ut nyheter samt information och bilder på våra leveranser.

 

Magnus Nielsen

VD, InterConsult Sverige AB
Tillbaka

KONTAKT

InterConsult Sverige AB
Badhusvägen 56
S-311 32 Falkenberg Sweden

Leveransadress:
Betongvägen 2
S-311 32 Falkenberg Sweden

 

Telefon: 0346 - 293 00
E-post : info@interconsult.se

Kontaktuppgifter, personal »

 

 Omeps

NYHETER